Alla inlägg under november 2009

Av Inger - 10 november 2009 15:50

Jag kunde inte komma till "min" läkare på öron,näsa hals (önh) idag.Hon var hemma med sjuka barn.Men jag fick en ny tid i Borlänge den 7/12.Så slapp jag åka till Falun i allafall.Har världen bästa läkare,Anna heter hon.Henne har jag haft i ca: 8 år.Hon lysnar verkligen på vad man säger,och tar sig tid.Går man nån annanstans så känns det som

"få ur dig det du vill,så jag kan ta in nästa pacient".Nu ska jag inte dra alla över en kam,det finns säkert fler bra läkare där ute i landet.

USCH va jag är nervös inför morgondagen.Och det är konstigt,för jag är sällan nervös inför operationer.Men nu känner jag mig jätte pirrig,och förstår inte varför igentligen.Jag ska åka buss från Borlänge redan kl.6,25.Bara det kan ju göra vem som helst nervig.Tänk om jag försover mig!!!!Nog är jag rätt så morgonpigg,men inte kommer det att bli kul att behöva kliva upp kl.05,00.Nu får jag ju inte äta nån frukost,där kommer nästa problem,jag är nämligen jätte hungrig på morgonen.

Nej nu måste jag koppla av från att tänka på detta ett tag.

Hörs senare

Av Inger - 9 november 2009 19:47

Det finns liksom inget att skriva om idag.Gruvar mig för onsdagen,så jag får ont i magen.

Då ska jag till Ludvika Lasarett för att ta ur spiken som jag fick inspikad i foten i somras.När jag oturligt nog bröt foten på tre ställen,och den var så trasig att det blev några benbitar över som dom inte visste var dom skulle sätta.

Men den har läkt riktigt bra.Idag har jag varit till apoteket och handlat DESCUTAN,ett decifineringsmedel,som jag ska tvätta mig med dagen före operationen.Men när jag läser på innehållsförtekningen,så står det att man måste vara noga med att inte få in det i öronen.Det kan ge hörselskador,och det har jag så det räcker.Vidare så läser jag att det är giftigt för nervsystemet.Usch,vad man ska utsätta sin kropp med.Sen ska men tvätta håret med samma elende.Men just nu har jag små sår i hårbotten,så man kan undra hur jag ska göra då.Måste höra mig för i morgon.

Ska prata lite med min öronläkare som jag ska till i morgon.Jag har ju börjat känna av min menieres igen.Lite snurr här o lite snurr där.Jag blir alldeles skackis när jag tänker på att det kan börja om igen.Detta jävla helvete till sjukdom.Men det ska väl inte vara så illa,håller alla mina tummar i morgon att hon inte hittar några symtom på menieres igen.Måste ju tänka positivt!!!! Eller hur

Tjinge ling


Av Inger - 8 november 2009 16:28

Nu har ena dottern varit hem och firat sin pappa.Han fick trisslotter (som vanligt).Och som vanligt så lägger han dom i fönstret.Han skrapar dom INTE.

Och detta gör mig tokig.Man ska väl skrapa dom direkt.Jag är av den nyfikna typen.Men det är inte han,så mest för att reta mig så låter han lottena ligga upp till en hel vecka.Skrapa dom du om du är så nyfiken kan han säga.Men det känns inte rätt,det är ju hans lotter.Så det gör jag inte.

Yngsta dottern jobbar kväll idag ,så dom skulle komma imorgon.Men nyss kom det ett SMS från henne.Och vi blir bjudna på mat där på fredag,som en fars dags present.Kul.Och tänk att jag fick följa med också.

Det är faktiskt lite synd o skam,för vi är inte till flickorna så ofta.Men när det vankas mat så kommer vi.(skämt förståss).

Nu ska jag ta reda på disk o lite annat plock.

Tjolahopp

Av Inger - 7 november 2009 10:31

Idag på morgon promenaden,märkte jag på hundarna att det var nått konstigt på gång.Dom gjorde ifrån sig som vanligt,men sen liksom smög dom runt på tå.Ingen lek,inga glada skall ingen lek med pinnar som dom alltid gör annars.Nej öronen var på helspänn,kroppen likaså.

Jag fick inte veta var det var,men antagligen var det en eller två älgar som stod nånstans i skogen.Vi har sett dom förut,och när dom syn så är det inte så himla farligt,men när man inte vet vad det är, så känns det lite otäckare.

Det har ju syns en varg här i närheten också,så jag hoppas innerligt att det inte var den de hade korn på.Jag har sett en för många år sen (2001)å skit va rädd jag blev.Mina hundar springar alltid lösa här hemma i "våran" skog,och dom är ju nyfikna så, hu så hemskt om dom skulle dra iväg efter en varg.

Här hos mig är det riktigt skitväder med regn idag.Nu vill man se lite sol igen.Jag är tung i huvudet idag,så ska nog ta en alvedon,och smörja in mig med aloe vera´s Heat.Det brukar hjälpa om man smörjer in det i tinningarna.

Ha de bra där ute

Av Inger - 6 november 2009 20:01

Ska bädda ner mig i soffan,och kolla på idol.Katten brukar alltid komma när det är bädd dax i soffan.Vi har det hur mysigt som helt.Få se vem som åker ut ikväll.Den jag tyckte att ha kunnat åka ur förra gången för hoppningsvis,istället för Erika.Jag tyckte att hon var bra.Nu håller vi tummarna för våra favoriter.


Av Inger - 5 november 2009 18:22

Hur dum får man vara.Jo tydligen riktigt knäpp.

Jag försöker nämligen gå ner i vikt.Och nu ikväll så var jag på affären,för att köpa mjölk o fil bara.Så får jag se en tjej (ganska tjock)som stod ock kollade på bakelserna,men hon köpte ingen.Ja,men jag är iallafall inte lika tjock som du tänkte jag,och gick dit och stoppade två napoléon bakelser i korgen.Och nu har jag ätit upp en,och det känns inget vidare nu.Hur f..n kan jag vara så himla dum.

Sen har jag fått första vaccin-sprutan idag.Fick stå i kö,ganska länge.Men nu är det gjort iallafall.Men sen visade det sig att vi i riskgruppen ska ha en spruta till.Så jag ska tillbaka den 26/11.

Ha en go kväll

Av Inger - 5 november 2009 11:16

Idag är det riktigt ruskväder.Det snöar o blåser.Så första hundpromenaden idag blev kort.

Ska iväg och ta detta omstridda vaccinet idag.Eftersom jag är astmatiker,så hör jag till riskgrupperna,och har fått kallelse,har ju fibromyalgi också.Hade först inte tänkt att ta sprutan,men efter noga övervägande så har jag nu bestämt mig,att ta den iallafall.Man vill ju inte smitta andra,och mina lungor är ju inte så friska heller.Men jag hade önskat att barnen skulle få ta nu också.Men mina barnbarn ska inte få ta förren vecka 48.

Jag ska till ett kapell i stan,där hade börjat spruta riskgrupper igår.Och det hade varit kaus,på parkeringen,så de hade fått lov att ta dit vakter som dirigerade förarna.Ca 700 personer skulle dom vaccinera på 4 timmar,så det var väl inte så konstigt om det blev lite kaus.

Nu måste jag sätta lite fart.

Av Inger - 4 november 2009 17:31

Idag har jag gått som en sombi hela dagen.Allt har gått i ultrarapid,segt som bara den.Det har varit grått o mulet,och blåst kallt hela dan.Och en å annan snöflinga har det kommit.Det har varit mycket jobb vid datorn.Beställa delar,boka kunder,bokföra och svara i telefon.

Min man har egen bilverkstad,och jag sköter pappersarbetet åt honom.Är man egen så jobbar man sällan 8 timmar om dan.Nej han är där ute och sliter ännu.Tur att han har nära till jobbet iallafall.Verkstaden är på andra sidag vår gärdesgård.

Presentation


Pontus som liten valp.

Omröstning

Vilken femtitals bil gillar du bäst Amerikansk
 Chrysler
 Dodge
 De Soto
 Cheva
 Cadillac
 Plymoth

Fråga mig

0 besvarade frågor

Väder

http://www.klart.se/

Väder

Vädret Borlänge

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skiv i min gästbok


Skapa flashcards